tiistaina, elokuuta 29, 2006

Lauantai 26.8. Little Rock Arkansas - Waynesboro Tennessee 590 km

Jo totuttuun tapaan ylös klo 6 ja baanalle 7:30 siinä toivossa, että kuumuus ei kävisi päälle heti aamusta. Turha toivo - jo Holiday Inn – hotellin pihalla mopoja pakatessamme saimme paitamme likomäriksi ja kun pääsimme liikkeelle viilensi verkkopukumme mukavasti ensimmäiset pari kolme minuuttia. Sen jälkeen kun hiki oli haihtunut lakkasi myös viilennys. Jo aamuyhdeksältä oltiin +29 asteessa…lääh puuh.
Ajelimme Little Rockista itään jo tuttua Interstate 40:ä ja lähdimme siltä pois hyvissä ajoin ennen Memphisiä kiertääksemme kaupungin sen eteläpuolelta. Ylitimme Mississippi-joen West Helenan kaupungin kohdalla ja onhan se melkoinen virta, vaikka nyt siinä ei vettä varmaan maksimimäärää virrannutkaan. Ajelimme siltaa myöten joen yli ja näpsimme kuvia ja videota siinä ajaessamme.
Tankkasimme mopot toisen kerran Corinthin kaupungissa Mississipin osavaltiossa ja itsemme myös. Täälläpäin pitää oikein keskittyä englannin kielen kuullun ymmärtämiseen. Sen verran tukevaa tämä ”Southern Drawl” on..

Jatkoimme eteenpäin Tennesseen puolelle ja ylitimme Tennessee-joen Lauderdalen kohdalla, jossa keskityimme ottamaan vähän enemmänkin kuvia.

Motellin löytäminen Tennesseen sydänmailta pikku kylistä ei meinannut heti onnistua. Meillä oli navigaattorissa vähän vanhentunutta tietoa ja yksikin paikka oli lyönyt jo laudat ikkunoihin, joten tyhmempikin ymmärsi, että sieltä ei ehkä kannattanut kysyä…Lopulta pääsimme ”Paddler’s motel”, - nimiseen pikku paikkaan, joka ränsistyneestä ulkokuorestaan huolimatta on ehkä viihtyisin kaikista tähänastisista yösijoistamme. Siinä on jopa ilmastointi, jota todella arvostaa ulkoilman ollessa huonon saunan lämpötilassa.
Matkaa on tähän iltaan mennessä tehty noin 7000 km kotimaasta lukien.

Ei kommentteja: