torstaina, elokuuta 10, 2006

Pakkaamista ja purkamista ja...

Torstai-ilta ja lähtö edessä huomenna noin klo 14 kotoa.
Pakkaaminen on koko lailla tehty ja tämä päivä on kulunut enemmänkin kuskin kuin mopon tai varusteiden hoitamisessa. Vanha alaselkävaiva iski päälle pahimmilleen ja sain viime tingassa hoitoajat sekä kiropraktikolta että hierojalta. Nyt on olo kohtalaisen siedettävä, mutta istuminen ei ole tälle vaivalle parasta hoitoa...Pitänee koettaa ajaa seisaaltaan sitten. Tänään pitää ottaa iisiti ja todellakin mieluummin seistä ja kävellä kuin istua. Siksipä taidan jättää tämän tarinan hieman lyhyemmäksi.

Yhtä kaikki, huomenna kohti Turkua ja aamuksi Tukholmaan. Matkatoverini Jouko asuu Liedossa, joten pähkäilemme hetken hänen kotonaan ja tehdään viimeisiä virityksiä ja sitten seitsemän jälkeen startataan kohti Turun satamaa.

Pientä levottomuutta lentomatkamme suhteen herättivät tämän päivän uutiset Lontoon lentoterroristeista. Saapa nähdä kuinka mopojemme luovutus rahtiin Frankfurtissa onnistuu. Saksasta lähtevät pari kaveriamme jättävät pyöränsä jo huomenna perjantaina, joten heiltä saamme onneksi ensi käden tietoa mahdollisista muutoksista rahtausjärjestelyjen osalta.

Huomenna ollaan taas viisampia...